Office 365 için Office 2016 Yayımlandı

Temmuz ayında Windows 10 herkesin kullanımına açılmıştı. Ardından da Office’in 2016 versiyonu yayınlandı. Windows 10’un Insider kullanıcıları da geri bildirimleri Microsoft’a iletmeye başlamıştı. Şimdi ise Office 2016’yı görmeye başladık.

Eğer Office 365 abonesiyseniz, otomatik olarak yükseltmeler sayesinde önümüzdeki günlerde Office 2016 sürümünü kullanabilirsiniz.

Hemen yükseltmek isterseniz, Microsoft Office 365 Hesabım sayfasını ziyaret ederek sürüm güncelleme yapabilirsiniz. Hesabım sayfasından oturum açtığınız zaman yüklemeler bölümünden yeni Office 2016 masaüstü uygulamalarına güncellemek için Kur seçeneğini tıklayabilirsiniz.

Güncelleme sırasında, tüm Office uygulamalarını kapatmanız ve güncellemenin tamamlanması için yeterli zamanı ayırmanız gerekebilir. Birkaç dakika sonra ise, Office 365 üzerinde Microsoft Office 2016 kullanmaya hazır hale gelecektir.

Office 2016; Word, PowerPoint, Excel, Outlook, OneNote, Project, Visio veAccess de dahil olmak üzere Windows işletim sistemi için yeni masaüstü uygulamalarıyla birlikte geliyor. Müşteriler Office 365 paketini alarak OneDrive, Skype For Business, Delve ve Yammer gibi en güncel uygulamaların tam sürümüne de sahip olabilecek.

Office 2016 uygulamaları ekiplerin bir araya gelmesini kolaylaştırıyor ve takım çalışmasını destekliyor.

Eşzamanlı yazma asistanı artık hem Word, hem Powerpoint hem de OneNote masaüstü versiyonunda mevcut. Eşzamanlı yazma ile Word dökümanında diğer takım arkadaşlarınızın yaptığı değişiklikler de görülebilecek.

Office ve Skype’ın entegrasyonu ile Office uygulamaları içinden ekip arkadaşları mesajlaşarak, ekran paylaşarak, görüntülü ve sesli konuşarak işlerini hem daha keyifli hem de daha hızlı şekilde halledebilecek.

Office 365 Grupları Outlook 2016 ile entegre birşekilde çalışacak ve farklı gruplarda çalışılan kişilerle iletişimde kalmayı kolaylaştıracak.

Ayrıca, Microsoft çok yakın zamanda birlikte çalışmayı daha ileri bir aşamaya taşıyacak yeni Office 365 servisleri de sunuyor olacak.

Office 365 Planner ile işleri planlamak, yeni iş eklemek, iş bitiş tarihi belirlemek ve e-posta bildirilerini görmek mümkün. Önümüzdeki aylarda Office 365 ileb irlikte Planner’a da sahip olunabilecek.

OneDrive for Business için de belirgin güncellemeler bu ayın sonunda geliyor. Windows ve Mac için olacak yeni nesil senkronizasyon istemcisi ile çok daha gelişmiş son kullanıcı deneyimi ve çok daha geniş dosya saklama alanına sahip olunacak.

GigJam bugünden itibaren özels ürüm olarak sunulacak ve 2016’da Office 365’in bir parçası olarak hizmet vermeye devam edecek. GigJam yardımıyla doğru bilgileri toplayarak ve doğru kişilerle bağlantı kurarak karar alma süreçlerini en hızlı şekildeyönetmek mümkün olacak.

Not: Office deneyimi için 30 günlük ücretsiz Office 365 denemesine kayıt olabilirsiniz.

“Office 365 için Office 2016 Yayımlandı” üzerine bir yorum

  1. Office 2016 Full Program indirme sitelerinde full olarak ücretsiz indiriliyor. Toolkit programıyla full yapılıyormuş. Bunlara neden dur demiyor Microsoft?

    Yanıtla

Yorum yapın