Ati Radeon Omega drivers 3.8.330

Ati ekran kartları kullananların vazgeçilmez internet sayfası http://www.omegadrivers.net internet adresinde yeni versiyon Catalyst için 3.8.330 yayınlandı. Bilmeyenler için açıklama yapalım nedir bu omega driverler ? Adamın birisi bir driver sitesi kuruyor ve Ati ekran kartları ve diğer ekran kartları üzerinde çalışıyor tam bir deli diyebilirim. Öyle sağlam driver yapıyor ki Orjinal Ati ekran kartlarının driverlerinden çok daha iyi ve çok daha fazla performans sağlayabiliyor. Buna Ati bile şaşırıyor diyebilirim. Özelliklede 9200 9600 serilerinde mükemmel ötesi driverler yazıyor. Şimdi de yeni sürüm driverleri piyasaya sunmuş vaziyette bu adam nerden para kazanıyor diye sorarsanız internet sayfamda sağda solda gördüğünüz reklamlar gibi internet sitesine reklam almış ve bağış sistemi kurmuş buradan kazanıyor. Bir ara t-shirt bile sattı. Şimdi bu manyak ötesi arkadaş yine pc niğn başına öturmuş ve Ati den daha iyi bir driver yazmış.

http://www.omegadrivers.net adresinde yayın yapıyor. Driver indirmek için tıklayınız.

From Cat 6.6 and up ATI removed driver-level support for the following series of cards 7000, 7200, 7500, 8500, 9000, 9200, 9250. Since the Omega Drivers use ATI drivers as a base, that means they will also not include support for these chipsets, they may install, but the PC may give you a BSOD or a black screen upon boot. People that need to install Omega Drivers on these cards should use v3.8.252 or older.

Download

“Ati Radeon Omega drivers 3.8.330” üzerine 5 yorum

  1. ee arkadaşlar zannedersem pek dikkatli okumadınız omage driver sitesini. bu elemanın yaptığı driverlar, tüm ati kartlarına uyumlu.

    The Omega Drivers are compatible with all ATI Radeon cards:
    (it doesn’t matter if they are DDR, SDR, PCI, PCI-E, AGP, Mobile, Retail, OEM or 3rd Party)

    Radeon All In Wonder
    Radeon 7×00/VE/LE
    Radeon 8500/LE
    Radeon 9×00/SE/Pro/XT/TX
    Radeon X Series /SE/Pro/XT/PE
    Radeon X 1k Series
    All Mobility Radeons (M6 and up)

    Yanıtla

Yorum yapın