NiÅŸana 7 Kala (21 Nisan 20:30)

Yazar : Diğer, Genel, Güncel, Karalama
Etiketler >> | | |
Yorum Gönder

Heyecen dorukta gün sayıyoruz az kaldı. NiÅŸanlanıyorum…
Bu aralar internet sayfamla pek ilgilenemeyeceğim arkadaşlar gelen yorumları bu aralar biriktiriyorum kusura bakmayın E-Maillerde aynı durumda sizlere geç cevap verdiğim için kusuruma bakmayın artık. Nişanlanıyoruz bahanemiz var :) Dünyalar tatlısı birtanem canımın içi ile 21 Nisan 2007 Saat 20:30 da nişanlanıyoruz.

Bu aralar siteye biraz ara verebilirim ama tabiki birkaç günlük gecikme sadece sonra yine devam edeceğiz. Beraber olacağız. Driver İstek, Comodo ve MSN makalelerime gösterdiğiniz ilgi içinse teşekkür ederim. Haftalık 29bin tekil ip ziyaretiyse sistemimiz sorunsuz olarak devam etmekte. Yapılan yorumlar zaten bunun göstergesi İstatistikler sayfasından da görebilirsiniz. Herşey için ve özelliklede beni takip ettiğiniz için teşekkür ederim. Birkaç gün sonra yine dolu dolu devam edeceğiz. Ama bu aralar makalelerimde biraz zayıflama eksiklik hissedebilirsiniz.
Bu arada değinmeden edemeyeceğim. Yapılan yorumlarda dikkatimi çeken birşey TEAkolik.Com adresimizi birkaç kişiden oluşan bir yönetimi var sanan arkadaşlar var ama malesef. Henüz böyle bir yönetimimiz yok tek başıma idare ediyorum 8 Aylık bir internet sayfasıyız ve fazla mesai demeden gece gündüz tek başıma devam ediyoum.

Hadi hepinize kolay gelsin benden ayrılmayın… RSS baÄŸlantılarınıda takip edebilirsiniz.

  • RSS Atom
  • RSS Feed
  • RSS XM RPC
  • Site Haritası

  • NOT: NiÅŸanıma gelmek isteyen varsa yorum yazsın davetiyeyi göndereyim beklerim sizleride yanımda görmek beni mutlu eder…

    “NiÅŸana 7 Kala (21 Nisan 20:30)” Konusuna 5 Yorum Gonderildi.

    1. elifsu:

      Allah mesut etsin hayırlı olsun diyelim:) inşallah hep böyle mutlu olursunuz.

    2. TEAkolik:

      Teşekkür ederim sağolun hayırlısı inşallah .

    3. elifsu:

      yanlış anlamayın ama ben isminizi merak ediyorum bana adınızı mailime yazarsanız gerçekten sevinirim hepsi bu inşallah beni kırmazsınız kendinize iyi bakın

    4. TEAkolik:

      elifsu;
      Estagfirullah neden yanlış anlayayım ki bu sorunuza cevaben bir yazı yazdım http://www.teakolik.com/ben-kimim-teakolik-nedir-teakolik-kimdir/ buradan okuyabilirsiniz.

    5. Microsoft Türkiye Daveti ve İzlenimlerim., İnternet, Güvenlik, Programlar, Donanım, Yazılım, Virüsler, Günlük ve Haberler..!:

      [...] gerçi benim içinde iyi oldu bu aralar ne sinema nede bu tip bir topluluğun içine girmiştim. Nişanlılık sürecimde kendime ve sosyal hayatıma biraz duraksama olduğu kesin .. Neyse konuyu dağıtmadan [...]

    Yorum Yazabilirsiniz.

    Theme : N.Design Studio Türkçe : TEAkolik V.2.8 Altyapı : Wordpress
    RSS Yorumlar RSS GiriÅŸ