Var mısın ? Yok musun ? Başvuru göndermeyiniz..!

Merhaba arkadaşlar Acun ILICALI ‘yı tanırsınız. Hemen hemen herkes tanır gönlümüzde tath kurmuş bir süper kahraman haline geldi diyebilirim. Tabiki Var mısın ? Yok musun ? Yarışması öyle ilgi çekti ki bu yarışma birçok farklı platformda hakkında yazılar yazılıp çiziliyor.

Alınan reytingler zaten yarışmanın ne kadar ilgi çektiğinin bir kanıtıdır. Yarışmaya başvurmak çok kolay internet üzerinden bir form dolduruyorsunuz ve sizi aramalarını bekliyorsunuz :) Yapılan başvurular arasında nasıl bir değerlendirme yaptıklarını bilmiyorum ama yarışmaya katılmaya hak kazanırsanız işi bırakmayı bile düşünmelisiniz. 6 Aydır yarışmaya gidip gelenler bile varmış. Başvuru formu için burayı tıklayınız isterseniz.

Yarışmada yeni sezonda 1milyonYTL vereceklermiş. Bir form doldurmaya değer öyle değilmi ? Neyse bu kısmını fazla kurcalamadan ben sözü farklı bir mecraya çekeceğim. Burak Budak arkadaşımda bu yarışma hakkında küçük bir yazı yazmış.

Buraya kadar herşey normal size ben anormal kısmından bahsetmek istiyorum. Burak Budak’ın yazısına gelen yorumları okudumda açıkcası gülsem mi ağlasam mı  böyle iki duygunun arasında kala kaldım…!

Burak ayrıca yarışma için yazdığı yazıya ek olarak birde değerlendirme yapmış değerlendirme yaptığı şu yazısında bazı gerçekler malesef ki durumumuzun ne kadar içler acısı olduğunu gözler önüne seriyor.

Bilgisayar ve internet kullanımında hala çok cahiliz..!

Burak’ın yazısına gelen yorumlarda insanlar yazıyı daha tam bile okumadan yapılan yorumlarda kişisel bilgiler telefon numaraları ve adresler hatta ve hatta neredeyse CV lerini gönderenler bile olmuş. Ya kardeşim deli misin sen ? Yorum bölümüne adını, soyadını, telefonunu ve adresini yazar mı ?

Yazar tabiki… Bilgisayar konusunda bu kadar cahil olursak adam telefonunuda yazar 7 sülalesinide yazar.

Öğrenelim, soralım ve bilelim… Lütfen kişisel bilgilerinizi hiçkimse ile paylaşmayınız..!

Bu arada merak ettim başvuru formunda neler soruyorlar diye ? Acaba ne kriterler arıyorlar sorular arasında dikkatimi çekenler şunlar oldu…

  • Daha Önce Televizyona Çıktınızmı?
  • Eger yarışmacı olarak seçilirseniz sizce nedeni ne olacak?
  • Eğer yarışmacı olarak seçilmezseniz ne yapacaksınız?
  • Bugüne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık nedir?   ( Bence 10 puanlık sorulardan birisi )
  • Bugüne kadar başınıza gelen en talihsiz olay?  ( Acındırma yöntemi )
  • Kendinizle ilgili anlatabileceğiniz en ilginç şey nedir?

Dikkat ettimde sorular tam bir kişisel tahlil soruları sorular vereceğiniz cevaplarla sizin kişiliğinizi tahlil ediyorlar ve sanırım kendi kriterleri ne ise kişiliğinize göre seçiyorlar. Bu yüzden zengin yada fakir olabilirsiniz hiç fark etmiyor. Ruh haliniz onlar için 1 numaralı kriterlerden birisi davranış tarzınızı ve kişisel olarak sizi tahlil ederek seçim yapıyorlar.

Tabi bu ilk seçimden sonra  birde oraya gidip orada sınav oluyorsunuz. Sizi bir güzel karşılarına alıp mülakat yapıyorlar bu ikinci sınavda sizin yarışmacı olup olamayacağınıza karar vermekteler.

Yarışmaya katılın ama işinizi ve ailenizi bir süre bir kenara bırakmak zorunda kalabilirsiniz. Kutuları seçerkende içinde ne olduğunu biliyorlarmış gibi diğer yarışmacılara sormayın onlar sizden daha heyecanlı. Ayrıca şunu unutmayın. ACUN ILICALI‘ nın dışında hiçbir internet sayfasına kişisel bilgilerinizi vermeyiniz.!!!

FaceBook ile paylaş... Friendfeed ile paylaş... Twitter ile paylaş

Yönetici Notu :
#0
Lütfen yapacağınız yorumlarda kişi ve kurumlara hakaret etmeden, kişilik haklarına zarar vermeden düşüncelerinizi yazınız.
  1. emrah yıldızlı
    Eylül 19th, 2009 21:18

    teşekürler

  2. mustafa tek
    Eylül 23rd, 2009 11:01

    82 ikiliyim

  3. sevgi okyay
    Ekim 8th, 2009 22:57

    slm ben eşim içimin ameliyatı için varmısın yokmusuns katılmak istiyorum

  4. yusuf
    Ekim 9th, 2009 12:26

    slm varmısın yokmusun? yarışmasını çook seviyorum.çook güzel bir yarışma çook zor durumdayım lütfen beni de yarışmaya alınn…

  5. hatice
    Ekim 16th, 2009 22:32

    ben yarısmaya katılmak istiyorum ama nalı girecegimi bilmiyorum

  6. hatice
    Ekim 16th, 2009 22:34

    cevabınızı bekliyorum iyi akşmamlar

  7. senem
    Temmuz 29th, 2010 22:18

    slm bende mülakata çağırıldım cumartesi günü için fakat adanadan kalkıp gitmeye değer mi diye merak ettim çünkü olumsuz yorumlarda okudum korktum açıköası bir fikir lütfen

  8. volkan
    Temmuz 30th, 2010 15:43

    selam bende cumartesi gidiyorum saat 4 te heyecen var tabi ama acaba tam olarak aradıkları geröekten acıtasyonmu acaba yoksa sizin verdiğiniz elektrikmi

  9. semih
    Ağustos 2nd, 2010 12:02

    mülakata girerseniz merdivenden çıkınca sağdaki odaya girmeyin ss subayı gibi bir kadın duvar gibi duruyor buz gibi soruları soruyor sendeki bütün pozitif enerjiyi alarak seni perişan ediyor elin ayapın dilin birbirine dolanıyor aman dikkat!!!!!!!!!!!!!!!1

  10. emine
    Ağustos 15th, 2010 01:05

    selam arkadaşlar ben bu gün çok mutluyum nedeni varmısın yokmusun yarışmasından beni çağırdılar ve gittim mülakata girdim ve çok şeker çok tatlı bi bayan benimle mülakat yaptı ama ben onun tatlılığından ona bakmaktan ne sorduğunu anlamadım.anladığım şey öz geçmişimi dordu bende cevapladım ve teşekkür edip beni yolladılar. 15 gün sonra kabul edilirseniz sizi arayacağız dedi . allahtan tek dileğim çağırmaları. herkese başarılar diliyorum…..

  11. emine
    Ağustos 15th, 2010 01:07

    selam arkadaşlar ben bu gün çok mutluyum nedeni varmısın yokmusun yarışmasından beni çağırdılar ve gittim mülakata girdim ve çok şeker çok tatlı bi bayan benimle mülakat yaptı ama ben onun tatlılığından ona bakmaktan ne sorduğunu anlamadım.anladığım şey öz geçmişimi sordu bende cevapladım ve teşekkür edip beni yolladılar. 15 gün sonra kabul edilirseniz sizi arayacağız dedi . allahtan tek dileğim çağırmaları. herkese başarılar diliyorum…..

  12. özlem
    Ağustos 15th, 2010 23:33

    varmısın yokmusına bayilıyorum eşimle çok heycanli bir şekilde izliyoruz .eşimin bu yarişmaya çok uygun oldugunu düşünüyorum. eşimi bu yarişmada görmek istiyorum.çok sempatik gülmeyi seven harika biridir saygılar herkese

  13. furkan
    Ağustos 16th, 2010 22:19

    sonuç

  14. KEZBAN TATAR
    Ağustos 20th, 2010 19:26

    lütfen beni yarışmacı olarak çağırın çok ihtiyacım var…

  15. adını vermek istemeyen magdur.
    Ağustos 26th, 2010 23:11

    warmısın yokmusun yarışmasına bende mülakata cağrıldım fakat tam bir fiyasko ile karşılaştım. sebebine gelince son 35 programlık yarışmaya sadece istanbuldan 120 den fazla yarışmacı adayı cağrıldı. gece saat 2 ye kadar bekledik milakata girmek icin ve biriktirmiş oldugumuz pozitif enerjiyi ayakta kalabilmek icin haracadıgımızdan mülakattta sorulan 2 soruya cevap verebildik. eklemek istediğiniz birşey varmı sorusu da bana cok abes geldi. şöyle bir atasözü var sorulmadan derdini anlatana deli derler. eklemek icin birşeyleri sorum örenmeleri gerektiğini düşünüyorum.orada ki güvenlik görevlilerine sordugumda ise tam bir gereksizlik diyor yani boş işler. mülakata cağrılanlaraı gece saat 2 de stüdyoya izleyici olarak alıyorlar. ve biz size haber vericez diyerekte cekimden sonra gönderiyorlar.
    eğer seyirci sıkıntısı varsa seyirciye para vermememk icin tekrar mülakata cağırarak yanınız da izleyici de getirebileceğinizi söylüyorlar. yani özet olarak gelen bin kişinin 2-3 yarışmacı diğerleri sadece seyirci icin cağrılıyor.

  16. kerim aksu
    Ağustos 31st, 2010 17:34

    merhaba acun bey beni varmısın yokmusun alırmsınız cok ihtiyacım var kiradayım borclarım cok sizden rıcam YARIŞMAYA KATILMAK.

  17. serpiL sorhun
    Eylül 1st, 2010 23:36

    Sayın Acun bey; sizden isteğimiz yarışmacıLar yarışırken kutu actırdıgınız yarışmacıLardan yorum aLmayınız.Çünkü yarışan kişinin kafasını çok karıştırıyoLar.Sizden istegimiz yarışmacıLarın kendi fikirLerini kuLLanmaLarı rica ediyorum.Bunu okuduqunuz zaman Var mısın yok musun da duyurmanızı rica ediyorum. SAYGILARIMLA

    SERPİL SORHUN

  18. lucica
    Eylül 2nd, 2010 00:06

    selam acun bey hiç duygu sömürü yapmadan rica ediorum yarışmacı olarak kabul edin sonradan müslüman olduğum için macaristandaki ailem beni reddeti ve 4 evladım var gerçekten yardımına ihtiyacım var türkçeme kusura bakma bukadar çözebildim adaletli bir evlad olduğun için sana güveniorum ayrımcılık yapmiacağına

  19. kamil ceylan
    Eylül 2nd, 2010 13:40

    acun bey bende programınızı ilgi ile izliyorum bende katılmak istiyorum komediyse komedi gülmekse gülmek hepsi mevcut saygılarımla acun bey.

  20. yusuf
    Eylül 2nd, 2010 20:37

    slm ben yusuf kilicaslan hollanda dan
    ben 500.000 bulacam sana soz acun bey

Yorum sayfalarımız;