Google SketchUp 6.0.312

3D dizayn işiyle uğraşan arkadaşlar, mimarlar, çizim yapanlar, mühendisler sizlere sesleniyorum bu program tam sizleregoogle.gif göre.. Google Labs’ dan çıkan süper bir program daha uzun süredir kullanmaktayım. 3D üzerine oturtulmuş kolay kullanımı olan ve basit görümü sayesinde ilgi çeken bu program hem bedava hemde çok basit.  İster profesyonel olun isterseniz amatör programı çok kısa sürede çözebileceğinize eminim. Özelliklede program bir butona tıkladığınız zaman küçük bir pencerede o buton ile neler yapabileceğinizi sizlere animasyon olarak gösterebilmekte.. Hala kullanmayan denemeyen arkadaşlar varsa tavsiye ediyorum… Renk paletlerinin genişliği ve özelliklede dolgu efektleri gerçektende diğer 3D programlara göre çok farklı diğer programlarda 3-5 dakikada yapabileceğiniz şeyleri Google SketchUp ile birkaç saniyede yapabilmektesiniz.

Google SketchUp is free for personal use. No registration is required. Download it now to start modeling.  You can add details, textures and glass to your models, design with dimensional accuracy, and place your finished models in Google Earth, share them with others by posting them to the 3D Warehouse, or print hard copies. Google SketchUp (free) is a great way to discover if 3D modeling is right for you.


“Google SketchUp 6.0.312” üzerine bir yorum

  1. Ben autocad kullanmaktayım ve 3 bout ile bir şeyler yapmak istemekteyim. Bu programdan faydalanabilirmiyim bilmiyorum ama indirerek bir deneyeceğim.

    Eklediğiniz için teşekkür ederim.

    Yanıtla

Yorum yapın