2008 Metallica Türkiye Konseri

Gitarı bakmadan çalabilen hatta konuşturan, kulaklıksız batary kullanabilen, seyirciyi kendisi ile bir bütün gören yılların eskitemediği ve bir o kadarda eskimeyecek bazılarının Dedesi yaşlarındaki bazılarının babası yaşında bir grup….

Tabiki Metallica ‘dan bahsediyorum. Konsere gidemeyenlere yuhhh dedirtecek kadar iyi bir gösteri yaptılar… Bilet fiyatları biraz tuzlu olsada bu konsere gitmek için 6 ay öncesinden para biriktiren kuzenim Semih’i örnek gösterebilirim.

Öyle bir grup ki ne bilet fiyatını düşünüyorsunuz, ne oradaki izdihamı, ne sırada çektiğiniz sıkıntıyı nede başka birşeyi… Onlar Metallica..  Geçen seferki konserleri hatırlıyorumda 1,5 saat felan sürmüştü ve seyirciyle bu kadar birlik yoktu. Bu konserde seyirciyle bir bütündüler özelliklede james hetfield’ın ne kadar çok ses olduğunu anlatmak için KULAKLARINI KAPATIP SEYİRCİYE DÖNMESİ bunun en büyük kanıtıdır diyebilirim.

mms://wm.elektra.com/metallica/metallica_com/2008/tour/07july27_turkey_300wm.wmv

Buradan da kısa bir TUR izleyebilirsiniz…

“2008 Metallica Türkiye Konseri” üzerine bir yorum

  1. Hakikaten büyük bi konserdi…Öğlen arkadaşım ile mecidiyeköy’e vardığımızda kapıdaki kalabalığı gördüğümüzde bunun ne kadar büyük bi konser olucağı çok açık ve net belli oluodu.Biz giriş kapısını bulduğumuzda gördüğümüz tablo karşısında çok tuaf olduk bunu sölemek istiyorum.Onlarca 35-45 yaş arası kadınlar ve yanlarında çocuklarını görünce çok hoşuma gitti.Adeta etkilendim.Bunun içinde koca koca adamlar oğullarını almış Metallica yı izlemeye dinlemeye gelmişler.Her yaşa herkeze hitap eder gibi..
    Sırada bekler iken içkiler yüzünden kalabalık yüzünden biraz arbede çıktı herneyse. Konsere gelicek olursak.Azına kadar tıka basa doluo kocaman bi stad büyük büyük ekranlar ve dünyanın en büyük ses sistemi=)
    Metallica’ya kadar çıkan gruplar içinde en çok Pentagram çok hoşuma gitti adete çoşturdu.. ondan sonra Down ve heycanla beklenen metallica …bu duygunun anlatılamaz olduğunu söyliyeyim. Bi daha gelirse gidicem 30 yaşımda olsam da 100 yaşımda olsamda onlar ne zaman gelirse gidicem .Sizinde gitmenizi tavsiye ederim …Çok büyüleciydi..

    Yanıtla

Yorum yapın