CyberLink PowerDVD 7.0.2414.0

cyberlink.gif CyperLink Firmasının geliştirdiği Müzik ve görüntü izleme programı PowerDVD yeni versiyonu ile karşınızda. Yeni versiyonda DTS ve Dolby nin yeni teknolojilerini barındırıyor. Ayrıca yeni ses codec paketleri ve formatlarıda eklenmiş. Yüksek kalitedeki Video Playback desteği ise dikkat çekici. PowerDVD nin bu yeni sürümünde MPEG-4 H.264 kalitesini yakalayabiliyorsunuz.

Yükle: CyberLink PowerDVD 7.0.2414.0 (36.6 MB)

– Feel the Vibes

Experience the whoomp and get completely submerged in a whirlwind of vibrations that only the best DTS and Dolby surround sound technology can deliver.
-The Highest Definition Video Playback
Mind boggling clarity and a gust of sharp, bright colors to blow away foggy memories of dull DVD images. PowerDVD 7 gives you “THE” highest definition video playback supporting the latest video technologies including support for key Blu-ray formats such as MPEG-4 H.264.

Download: CyberLink PowerDVD 7.0.2414.0 (36.6 MB)

“CyberLink PowerDVD 7.0.2414.0” üzerine bir yorum

  1. Emeğe saygı eline sağlık kardeş,
    Fakat yayınlanan programlar harika her programın activasyon kodları yada key kodlarınıda yayınlarsan daha güzel olacak. Aksi takdirde hiçbir işe yaramıyor programlar. Mesela antivirüs programları ve video oynatma progrtamını yükledim key yada activasyon kodu istiyor. Teşekkürler başarılarının devamını dilerim

    Yanıtla

Yorum yapın