Hala SSL i anlayamamışlar..
Yazar : Güvenlik, Yazılım, İnternetEtiketler >> ferruh mavituna | Güvenlik | mavituna | ssl Yorum Gönder
Bugün üstad Mavituna‘nın internet sitesinde denk geldim güzel bir yazı yazmış .
Benzer bir olayı godaddy’ ye bizzat bildirdim ve kendileri hala HTTP üzerinden login formunun güvenli olduÄŸunu iddia ettiler bana da kendi kıçımı korumam için SSL üzerinden login formu adresi gönderdiler, ben içimden küfredim e-mail arÅŸivledim. Bunlar gibi daha yüzlercesi var tabii ki hiç SSL kullanmayanları saymıyorum bile.
SSL’ in doÄŸru implemantasyonu ve SSL üzerinden FAQ’ yü daha önceden yayınlamıştım. Bu bilgileri güvenli bir web sitesi geliÅŸtirmek isteyen her web geliÅŸtiricisinin kesinlikle bilmesi gerekli.
Koptum valla söylenebilecek hiçbirşey yok kardeşim bunlar ancak sistemleri Hacklenince kafaları dank eder ozaman da derler ki SSL yüzünden oldu biz SSL i kaldıralım SSL kullanmayalım
Puhahahaa
Son Yorumlar